Ahad, 6 Jun 2010 | By: iKhwan89

BEBELAN BULAN 6 : Cuti Yang tak Cuti...


bismillah..salam alaik untuk sumer blogger...teman2,dan kawan2..*macam sme mksud jer..hu3*
ha...ape kbar sumer..?semoga dalam kasih syg Tuhan...

haa...dah lame tak update blog....he3...ralit sangat ngan album baru dri global ikhwan...asyik dgr lagu tu jer...lagu2 yang mengisahkan kerinduan dan cinta kepada pemimpin agung kita dan Tuhan kita..kalau di dengar setiap hari....hidup hati...rasa terisi hati yang penuh dengan kekosongan,cintakan dunia...

Hari ini bermulanya cuti sekolah untuk semua pelajar2 sekolah dan cikgu2 diseluruh malaysia..(^_^)...haa..termasuklah aku ni..yang baru 2 bulan lebih bergelar guru di sekolah rendah islam al-irsyad...haa.....mase aku kecik2 dulu...aku penah tengok pak su akun gan mak su aku...mereka ni cikgu...kenapa lah diorang ni tak cuti time2 sekolah cuti....hu3...

Haa..sekarang baaaarulah aku paham..hu3..rupe2nyer....time cuti pon ckgu2 skolah jgak..hu3....ade kursusnyer,ade bengkelnyer..kerja2 yang tak siap2...macam tanda buku latihan,lembaran kerja,kertas2 pekse....hu3..patotlah tak cuti....

Macamlah nasib aku jugak..hu3...baaru jer nak start cuti.....dah ade kursus..haa.....7&8 hb 6 ni,ada kursus guru kat skolah aku....lepas tu 10-13hb 6,ada plak kursus ilmu perkhemahan untuk pegawai kadet KRSM...hu2..jauh plak tu..kat gunung bris,kedah...

Huh~...mujur2lah konsultan aku cuti kali nie tak de prgram..hu3..kalau tak,mau aku ponteng kursus2 tu..*khi3*..hah..kengkawan sumer...aku akan bertolak ke kedah pada 9/6/2010 bertepatan jam 9.00 malam waktu malaysia.....hu3....ta dpt aku byangkan...aku da la seram skit nek bas time mlm ni..hu3......takot jdi ape2...hu3...*mintak la dijauhkan*

ok la kengkawan sumer...semoga berbahagia,di sampinag yang tersayang...doakan aku selamat,bahagia n lain2...(^_^)..semoga semua dalam kasih sayang Tuhan....

3 comments:

Hisyam Muhibah berkata...

Salam.patutnya, org yang baru kerja 2 bulan, tak boleh cuti selama setahun.. :-P lariii....

permata ungu berkata...

assalamualaikum...musykil2...knape ltk gmbr selipa...?huhuhu

iKhwan89 berkata...

hehehehe...selipar tu tanda protes sebab ta cuti...khi3...haaa...takley2 e.hsyam...sptotnyer pekerje baru diberi kelonggaran..he3..bese la ..baru...


Ketika Cinta Bertasbih (instrument Hits) - Instrument
Mp3-Codes.com